Badges kopen


  • Diverse standaard afmetingen én maatwerk mogelijk
  • Verschillende afwerkingen
  • Losse stuks te bestellen
  • Hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Verzekerd thuis bezorgd door PostNL

Badgedesign is niet het enige bedrijf waar u uw badges kunt kopen. Dus waarom zou u dan toch voor ons moeten kiezen? Omdat wij een heleboel voordelen te bieden hebben. Een aantal van onze voordelen is hierboven al genoemd. Daarnaast maken wij bij het produceren van onze badges gebruik van een speciale sublimatie techniek. Deze techniek is uniek. Zo zijn de badges haarscherp, ontzettende duurzaam en krasbestendig. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog uw badges.

Bestel uw naambadge!

Voor het eenvoudig bestellen van uw naambadge maakt u eerst een keuze op de website.

Badges kopen – wat zijn de voordelen?

Badges dragen in uw bedrijf biedt veel voordelen waar veel werkgevers niet altijd bij stilstaan. Uw medewerkers worden binnen het bedrijf of op een congres herkend als aanspreekpunt. Een persoonlijke benadering geeft veel meer vertrouwen. Ook het leggen van contacten wordt eenvoudiger met behulp van een badge. Mensen die hun naam en functie zichtbaar dragen, zullen eerder worden aangesproken.

Naambadges pakken positief uit in het zakenleven. Ze geven een professionele, persoonlijke en betrouwbare uitstraling. Het maken van de eerste stap tot kennismaking, tot aan het sluiten van een deal kan hierdoor soepeler verlopen. Maar niet alleen in het zakenleven zijn onze badges interessant. Ook voor particulieren kunnen ze een oplossing vormen.


Badges kopen Badges kopen – Deze klanten waren u voor

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Wanneer u besluit om bij ons uw badges te kopen, heeft u de keuze uit verschillende afmetingen. Geef uw afmeting door bij uw aanvraag zodat wij deze voor u kunnen produceren.


Bestel uw naambadge!

Voor het eenvoudig bestellen van uw naambadge maakt u eerst een keuze op de website.