Badges met magneet


 

Wanneer u kiest voor de badges met magneet van Badgedesign, kiest u onder andere voor bovenstaande voordelen. Wij gebruiken een speciale sublimatie techniek om de badges te maken. Dit is een proces dat gebruik maakt van hittegevoelige inkten die een verbinding aangaan met een hiervoor gecoat oppervlak. Het beeld bevindt zich dus niet aan de oppervlakte, maar maakt deel uit van het oppervlak. Dit zorgt ervoor dat de badges met magneet haarscherp, ontzettend duurzaam en krasvast zijn.


Wij leveren badges geheel op maat

Onze badges kunnen op elke rechthoekige maat gemaakt worden. Ook is het mogelijk om ovale badges te bestellen.

De voordelen van badges met magneet

Het allergrootste voordeel van badges met magneet is dat uw kleding niet wordt beschadigd. Waar badges met een speld gaatjes achterlaten, ziet u na het gebruiken van badges met magneet helemaal niets aan uw kleding. Onze badges kunnen met behulp van de magneet op haast alle werkkleding of uniformen worden bevestigd. Ze zijn geschikt voor zowat alle functies waarin geen uitzonderlijk zware fysieke arbeid wordt verricht.


Online uw eigen badge samenstellen

Zowel voor particulieren als bedrijven

De badges met magneet van Badgedesign zijn zowel voor particulieren als bedrijven en verenigingen. Onze badges geven u, uw werknemers en/of klanten een professionele uitstraling en duidelijke herkenbaarheid. Waarom wij ook voor particulieren interessant zijn? Omdat onze badges met magneet al vanaf drie stuks te bestellen zijn. Dus geen grote bestellingen met torenhoge kosten.

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul direct een bestelformulier in.


Mogelijkheid voor aangetekende bezorging

Bestel uw naambadge!

Voor het eenvoudig bestellen van uw naambadge maakt u eerst een keuze op de website.