Snel naambadges bestellen bij badgedesign


Waarom uw naambadges bestellen bij Badgedesign?

  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Naambadges van hoogwaardige materialen
  • Handige en sterke magneetsluitingen
  • Duurzaamheid staat bij ons centraal
  • Diverse afmetingen en afwerkingen mogelijk

Naambadges bestellen kan bij Badgedesign heel eenvoudig. Wanneer u online ons bestelformulier invult, kunt u kiezen uit diverse afmetingen en afwerkingen. Plaatst u uw bestelling, dan krijgt u eerst digitaal een aantal proefdrukken toegestuurd. Naar aanleiding hiervan kunt u uw badges waar nodig nog aanpassen. Gaat u akkoord? Dan kunt u de naambadges bestellen. U kiest uw favoriete lettertype en geeft namen en eventueel functies aan ons door via een Excel of Word bestand. Na uw finale akkoord op de proefdruk kan het proces worden gestart.

Wij leveren naambadges geheel op maat


Badges gedrukt met de speciale sublimatie techniek

Voor het maken van onze naambadges gebruiken we een speciale sublimatie techniek. Tijdens deze techniek worden hittegevoelige inkten veranderd in gasvormige toestand. Ze gaan dus als het ware de verbinding aan met het materiaal van de badge. Hierdoor bevindt het beeld zich niet aan de oppervlakte, maar maakt het deel uit van het oppervlak. Deze techniek biedt een heleboel voordelen. Zo zijn de badges haarscherp, ontzettende duurzaam en krasbestendig. Ervaar het zelf door uw naambadges te bestellen.


Online uw eigen badge samenstellen

De voordelen van onze naambadges bestellen

Het dragen van professionele en goed leesbare naambadges is erg belangrijk. Wanneer u een mooie naambadge draagt, zorgt u voor een positieve uitstraling van uw bedrijf of instelling. En zeker als u gebruik maakt van fullcolour badges en een logo bent u goed herkenbaar voor de bezoekers van bijvoorbeeld een congres, beurs of seminar. Zo weten (potentiële) klanten met wie ze te maken hebben.

Dus wat let u nog om onze naambadges te bestellen? Vul direct het online bestelformulier in of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze professionele medewerkers staan graag voor u klaar met een persoonlijk advies.


Altijd verzekerd verzonden

Bestel uw naambadge!

Voor het eenvoudig bestellen van uw naambadge maakt u eerst een keuze op de website.