Congresbadges


  • Maatwerk congresbadges
  • Al onze badges zijn van een hoogwaardige kwaliteit
  • Gedrukt met een speciale sublimatie techniek
  • Krasbestendig
  • Ontzettend duurzaam
  • Verzekerd bij u thuis of op de zaak bezorgd door PostNL

 

Als de organisator van een congres of als standhouder op een congres kunnen en mogen duidelijke naambadges niet ontbreken. Speciaal daarvoor hebben we bij Badgedesign de congresbadges ontwikkeld. Met onze congresbadges laat u of laten uw bezoekers in één oogopslag zien wie ze zijn en wat de bedrijfsnaam (het logo) is. Wanneer u weet met wie u te maken heeft, maakt het de communicatie een stuk eenvoudiger en prettiger.

 

Congresbadges

Congresbadges


Wij leveren badges geheel op maat

Speciale sublimatie techniek

Voor het maken van onze congresbadges gebruiken we een speciale sublimatie techniek. Bij dit proces wordt er gebruik gemaakt van hittegevoelige inkten. Deze inkten hebben de eigenschap te veranderen van een vaste vorm in een gasvormige toestand.

Ze gaan de verbinding aan met onder andere metaal, keramiek, polyester, textiel, glas en kunststof. Het beeld bevindt zich dus niet aan de oppervlakte, maar maakt deel uit van het oppervlak. Het unieke van de sublimatie techniek is dat de congresbadges haarscherp, ontzettend duurzaam en erg krasbestendig zijn.


Online uw eigen badge samenstellen

Congresbadges: al vanaf drie stuks te bestellen

Het grote voordeel van het bestellen van uw congresbadges bij Badgedesign is dat u bij ons al vanaf drie stuks kunt bestellen. Ideaal wanneer u per beurs of congres wilt bekijken wat voor congresbadges u wilt bestellen.

Met ons online bestelformulier kunt u 24 uur per dag congresbadges bestellen. Hierbij maakt u de keuze uit formaat en afwerking, kleuren en lettertypes en een eventuele eigen schets of illustratie.


Mogelijkheid voor aangetekende bezorging

Bestel uw naambadge!

Voor het eenvoudig bestellen van uw naambadge maakt u eerst een keuze op de website.