Magneet badges


  • 30mm x 75mm
  • 30mm x 70mm
  • 25mm x 70mm
  • 43mm x 65mm (ovaal)
  • U kunt ook zelf uw maat bepalen

 

De magneet badges van Badgedesign zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Maar ook wanneer u een ander formaat in uw hoofd heeft, denken wij graag met u mee. Magneet badges hebben één groot voordeel en dat is dat uw kleding bij het dragen van deze badges niet beschadigd. Onze magneet badges kunnen op haast alle werkkleding of uniformen worden bevestigd.

Onze magneet badges zijn ideaal voor seminars, evenementen, vergaderingen en bezoekersregistratie. Maar magneet badges zijn niet alleen voor bedrijven en organisaties interessant, ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres.

 

Magneet badges

Magneet badges


Wij leveren badges geheel op maat

Magneet badges van hoogwaardig aluminium

Onze magneet badges worden gemaakt van hoogwaardig aluminium. Met als gevolg dat uw naam en logo superscherp zichtbaar zijn. Het voordeel van het materiaal aluminium is dat het kras- en slijtvast is en de kleuren niet vervagen in de zon.

Dit materiaal, gecombineerd met de speciale sublimatie techniek zorgt voor zeer duurzame magneet badges. Het unieke van de sublimatie techniek is niet alleen dat de badges ontzettend duurzaam zijn, maar ook dat ze haarscherp en erg krasbestendig zijn.


Online uw eigen badge samenstellen

Al vanaf drie stuks te bestellen

Badgedesign is niet de enige aanbieder op het gebied van magneet badges. Maar we zijn wel de enige aanbieder met zoveel voordelen. Eén van de allergrootste voordelen is dat u ze al vanaf drie stuks kunt bestellen. Bij ons is er dus geen sprake van een minimum afname van minimaal 50 tot 100 stuks.

Bestel uw magneet badges direct via ons online bestelformulier of neem contact met ons op over onze uitgebreide mogelijkheden.


Mogelijkheid voor aangetekende bezorging

Bestel uw naambadge!

Voor het eenvoudig bestellen van uw naambadge maakt u eerst een keuze op de website.