Magneet naambadge


  • Professionele uitstraling van bedrijf of instelling
  • Herkenbaarheid, zeker wanneer u gebruik maakt van uw logo
  • Geen kleren die beschadigen door de handige magneetsluiting
  • Kleurvast en krasbestendig
  • In diverse afmetingen en afwerkingen mogelijk

Wilt u professioneel overkomen? Dan is de magneet naambadge datgene waarnaar u op zoek bent. Dé ideale manier om een conversatie te starten, omdat de mensen vanaf het eerste moment weten met wie ze te maken hebben. Handig communiceren toch? En het allergrootste voordeel van de magneet naambadge is dat uw kleding onbeschadigd blijft. Dit in tegenstelling tot de naambadges met speldjes.

 

Magneet naambadge

Magneet naambadge


Wij leveren badges geheel op maat

Magneet naambadge voor bedrijven en particulieren

Een magneet naambadge is ideaal voor seminars, evenementen, vergaderingen en als bezoekersregistratie. Maar onze magneet naambadge is niet alleen voor bedrijven en organisaties interessant, ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres. Want het grote voordeel van de magneet naambadges van Badgedesign is dat ze al vanaf drie stuks te bestellen zijn. Leuk voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje, een vrijgezellenfeest of familie- en vriendendagen.


Online uw eigen badge samenstellen

Haarscherp, duurzaam en krasbestendig

Wanneer u kiest voor de magneet naambadge van Badgedesign, kiest u voor haarscherpe, ontzettend duurzame en krasbestendige badges. Dit omdat we bij de productie gebruik maken van een speciale sublimatie techniek. Bij dit proces wordt er gebruik gemaakt van hittegevoelige inkten. De eigenschap van deze inktsoort is dat ze van een vaste vorm in een gasvormige toestand veranderen. Ze gaan de verbinding aan met onder andere metaal, keramiek, polyester, textiel, glas en kunststof.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heeft u uw badges bestelling bij ons geplaatst? Dan zorgen wij voor een veilige verzending via PostNL.


Mogelijkheid voor aangetekende bezorging

Bestel uw naambadge!

Voor het eenvoudig bestellen van uw naambadge maakt u eerst een keuze op de website.