Naambadge bestellen


  • Geproduceerd met de speciale, unieke sublimatie techniek
  • Verkrijgbaar in diverse standaard afmetingen (maatwerk ook mogelijk)
  • Verschillende afwerkingen
  • Gratis een aantal digitale proefdrukken
  • Hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs

Wanneer u ervoor kiest om uw naambadge te bestellen bij Badgedesign, kiest u onder andere voor bovenstaande voordelen. Ervaar het zelf en plaats uw bestelling direct online.

Bestel uw naambadge!

Voor het eenvoudig bestellen van uw naambadge maakt u eerst een keuze op de website.

Aluminium naambadges met magneetsluiting

Al onze naambadges worden van het materiaal aluminium gemaakt. Waarom? Omdat aluminium een metaal is dat niet krimpt, niet vervormt, niet scheurt, niet rot en niet roest. Het ideale materiaal dus voor aluminium badges. Aluminium naambadge bestellen? Al onze badges worden gemaakt van aluminium van een hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor komen uw naam en/of logo erg scherp op de badges. Daarnaast is het aluminium dat wij gebruiken kras- en slijtvast en vervagen kleuren niet in de zon.

Al onze naambadges zijn voorzien van een handige en eenvoudige magneetsluiting. Met deze badges bent u ervan verzekerd dat uw kleding niet beschadigt.


Badges kopen Badges kopen – Deze klanten waren u voor

Naambadge bestellen al vanaf 5 stuks

Uw naambadge bestellen kan bij Badgedesign al vanaf 5 stuks. De ideale oplossing voor diegenen die liever per beurs, seminar of congres willen bekijken hoeveel en wat voor naambadges ze willen bestellen. Dit maakt het bestellen van naambadges bij ons niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren heel erg interessant. Des te meer stuks u bestelt, des te aantrekkelijker de prijs voor u wordt.

Met ons online bestelformulier kunt u 24 uur per dag uw naambadge bestellen. Hierbij maakt u de keuze uit formaat en afwerking, kleuren en lettertypes en een eventuele eigen schets of illustratie. Hierna ontvangt u een proefdruk. Na goedkeuring starten we met het drukken van de door u bestelde naambadges. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling door PostNL veilig bij u bezorgd wordt.


Bestel uw naambadge!

Voor het eenvoudig bestellen van uw naambadge maakt u eerst een keuze op de website.