Naambadge Den Haag - Rotterdam voor de dienstverlenende sector


Naambadge Den Haag – Rotterdam

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Krasbestendig
  • Ontzettend duurzaam
  • Kleur en vorm blijven behouden
  • Prachtige uitstraling
  • Naam en logo zijn superscherp zichtbaar

Wanneer u kiest voor Badgedesign voor uw naambadge Den Haag of naambadge Rotterdam, kiest u voor naambadges gemaakt van aluminium van een hoogwaardige kwaliteit. Aluminium biedt een heleboel voordelen, waaronder het bovenstaande. Aluminium is een metaal dat niet krimpt, niet vervormt, niet scheurt, niet rot en niet roest. Het grote voordeel van aluminium naambadges is dat uw naam en/of logo haarscherp en dus perfect leesbaar op de badge komen.

Naambadge Den-haag - Rotterdam

Naambadge Den-haag – Rotterdam


aluminium-naambadge

aluminium-naambadge

Bestel uw naambadge!

Voor het eenvoudig bestellen van uw naambadge maakt u eerst een keuze op de website.


Wij leveren badges geheel op maat

Naambadge Den Haag – Rotterdam gedrukt volgens speciale techniek

Bestelt u bij Badgedesign uw naambadge Den Haag of naambadge Rotterdam. Dan kiest u voor naambadges die gedrukt worden volgens een speciale techniek. De zogenaamde sublimatie techniek. Gedurende deze techniek worden hittegevoelige inkten veranderd in gasvormige toestand. Ze gaan dus als het ware de verbinding aan met het materiaal van de badge. Hierdoor bevindt het beeld zich niet aan de oppervlakte, maar maakt het deel uit van het oppervlak.

De sublimatie techniek biedt een heleboel voordelen. Zo zijn uw naambadges haarscherp, ontzettend duurzaam en krasbestendig. Ervaar het zelf en bestel uw naambadges vandaag nog online.


Online uw eigen badge samenstellen

De voordelen van onze naambadges

Het dragen van professionele, kwalitatieve en goed leesbare naambadges is erg belangrijk. Draagt u een mooie naambadge Den Haag of naambadge Rotterdam, dan zorg u voor een positieve uitstraling van uw bedrijf, organisatie of instelling. En zeker als u gebruik maakt van onze full colour badges. (Potentiële) klanten weten op deze manier precies met wie ze te maken hebben.

Dus wat let u nog om onze badges te bestellen? Vul direct het online bestelformulier in of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze professionele medewerkers staan graag voor u klaar met een passend en persoonlijk advies.


Mogelijkheid voor aangetekende bezorging

Bestel uw naambadge!

Voor het eenvoudig bestellen van uw naambadge maakt u eerst een keuze op de website.