Naambadge Eindhoven - Den Bosch voor de dienstverlenende sector


Naambadge Eindhoven – Den Bosch

  • Professionele uitstraling van bedrijf of instelling
  • Herkenbaarheid, zeker wanneer u gebruik maakt van uw logo
  • Geen kleren die beschadigen door de handige magneetsluiting
  • Kleurvast en krasbestendig
  • In diverse afmetingen en afwerkingen mogelijk

Bovenstaand zijn allemaal voordelen van het dragen van een naambadge, het dragen van een naambadge van Badgedesign. Wilt u professioneel overkomen? Dan bent u voor uw naambadge Eindhoven, naambadge Den Bosch bij ons aan het juiste adres. Het dragen van een naambadge wordt als de ideale manier ervaren om een gesprek te starten. Want mensen weten vanaf het eerste moment met wie ze te maken hebben. Handig communiceren toch?

Naambadge Alkmaar

Naambadge Eindhoven – Den Bosch


aluminium-naambadge

aluminium-naambadge

Bestel uw naambadge!

Voor het eenvoudig bestellen van uw naambadge maakt u eerst een keuze op de website.


Wij leveren badges geheel op maat

Naambadge voor bedrijven, verenigingen en particulieren

Naambadge Eindhovennaambadge Den Bosch is niet alleen voor bedrijven, organisaties en verenigingen, maar ook voor particulieren erg interessant. Naambadges bieden de oplossing voor seminars, evenementen, vergaderingen, congressen en als bezoekersregistratie. Maar doordat onze naambadges al vanaf drie stuks te bestellen zijn, zijn ze ook erg leuk voor een vrijgezellenfeest, een kinderfeestje of familie- en vriendendagen. Perfect om bijvoorbeeld de teamverdeling aan te geven of bijnamen te vermelden.


Online uw eigen badge samenstellen

Naambadge Eindhoven – Den Bosch – diverse afwerkingen

Wanneer u op zoek bent naar een naambadge Eindhoven of een naambadge Den Bosch, heeft u bij ons de keuze uit diverse afwerkingen. We hanteren voor onze naambadges standaard maten:

  • 30mm x 75mm
  • 30mm x 70mm
  • 25mm x 70mm
  • 43mm x 65mm (ovaal)

Maar ook wanneer u wensen heeft die niet aan bovenstaande standaard maten voldoen, kunt u bij ons terecht. Naast verschillende afmetingen zijn er ook verschillende afwerkingen van de hoeken mogelijk. Een rechte hoek, 1/4e hoek of 1/8e hoek.

Standaard worden al onze naambadges van magneetsluiting voorzien. Hierdoor raakt de kleding niet beschadigd en bent u toch verzekerd van een oerdegelijke naambadge. Ervaar het zelf en bestel uw favoriete naambadge vandaag nog online.


Mogelijkheid voor aangetekende bezorging

Bestel uw naambadge!

Voor het eenvoudig bestellen van uw naambadge maakt u eerst een keuze op de website.