Naambadges met magneet


  • Diverse standaard afmetingen of maatwerk naambadges magneet mogelijk
  • Al onze badges zijn van een hoogwaardige kwaliteit
  • Gedrukt met een speciale sublimatie techniek
  • Krasbestendig
  • Ontzettend duurzaam
  • Service staat bij ons hoog in het vaandel
  • Verzekerd bij u thuis of op uw bedrijf bezorgd door PostNL

Alle naambadges van Badgedesign worden uitgevoerd met een magneetsluiting. Waarom? Omdat naambadges met magneet geen beschadigingen op en in uw kleding achterlaten. Dit in tegenstelling tot de uitvoering met speldjes. Naambadges met magneet zijn daarnaast ook erg eenvoudig te bevestigen en te verwijderen en ze hechten stevig aan uw kleding. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw naambadge zomaar op de grond valt.

 

Naambadges met magneet naambadges magneet

Naambadges met magneet naambadges magneet


Wij leveren badges geheel op maat

Naambadges met magneet – speciale sublimatie techniek

De sublimatie techniek is een speciale, unieke techniek om uw naambadges met magneet te laten produceren. En bij Badgedesign maken we gebruik van deze techniek. Gedurende dit proces maken we gebruik van hittegevoelige inkten die een verbinding aangaan met een hiervoor gecoat oppervlak.  Het beeld bevindt zich dus niet aan de oppervlakte, maar maakt deel uit van het oppervlak. Dit zorgt ervoor dat de badges met magneet haarscherp, ontzettend duurzaam, kleurvast én krasbestendig zijn.

Onze naambadges met magneet zijn ideaal om te gebruiken op seminars, evenementen, vergaderingen en als bezoekersregistratie. Ze zorgen voor een persoonlijke, betrouwbare en professionele uitstraling. Maar onze naambadges zijn niet alleen voor bedrijven en organisaties interessant, ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres.


Online uw eigen badge samenstellen

Bestel uw naambadges eenvoudig online

Wanneer u online ons bestelformulier invult, kunt u kiezen uit diverse afmetingen en afwerkingen. Plaatst u uw bestelling, dan krijgt u eerst digitaal een aantal proefdrukken toegestuurd. Naar aanleiding hiervan kunt u uw naambadges magneet waar nodig nog aanpassen.

Gaat u akkoord? Plaats dan uw bestelling. U kiest uw favoriete lettertype en geeft namen en eventueel functies aan ons door via een Excel of Word bestand. Na uw finale akkoord op de proefdruk kan het proces worden gestart.


Mogelijkheid voor aangetekende bezorging

Bestel uw naambadge!

Voor het eenvoudig bestellen van uw naambadge maakt u eerst een keuze op de website.