Naambadges van Badgedesign

ThijsNaambadge

Badgedesign is de ideale leverancier voor kwalitatieve, gepersonaliseerde naambadges en magneetbadges met zeer goede prijs/kwaliteitsverhoudingen. U kunt onze naambadges en klanten bekijken op onze naambadges pagina.
Professionele naambadges

Het is natuurlijk van groot belang om professionele naambadges te hebben, omdat dit uw imago is en u professioneel wilt overkomen tegenover uw klanten. Badgedesign helpt u om een positieve eerste indruk te maken door middel van mooie badges. Wij hebben oog voor detail en perfectie, en maken iedere naambadge op maat.

Naambadge op maat gemaakt
Al onze naambadges worden op maat gemaakt. U kunt ze dus krijgen in verschillende vormen, afmetingen en kleuren. Wij zullen u uiteraard voorzien van professioneel advies. U heeft dus een ruime keuze om tot de naambadge te komen die u graag wilt hebben!
Al onze naambadges worde bevestigd met een magneetclip, zodat de naambadge gemakkelijk bevestigd kan worden. Ook worden onze naambadges gedrukt in hoge resolutie, zodat uw naambadges van de hoogst mogelijk kwaliteit zijn en nog vele jaren mee kunnen!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Contact ons!

Met vriendelijke groet,

Team Badgedesign