Naambadge Antwerpen voor de dienstverlenende sector


Naambadge Antwerpen

  • 30mm x 75mm
  • 30mm x 70mm
  • 25mm x 70mm
  • 43mm x 65mm (ovaal)
  • U kunt ook zelf uw maat bepalen

Een naambadge in Antwerpen is bij Badgedesign verkrijgbaar in verschillende formaten en afwerkingen. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een maatwerk naambadge, denken wij graag met u mee. Al onze naambadges worden standaard voorzien van een magneetsluiting. Het voordeel hiervan is dat uw kleding bij het dragen van de naambadge niet beschadigd. Onze naambadges kunnen op haast alle werkkleding en/of uniformen worden bevestigd met de eenvoudige sluiting.

Naambadge Antwerpen

Naambadge Antwerpen

Bestel uw naambadge!

Voor het eenvoudig bestellen van uw naambadge maakt u eerst een keuze op de website.


Wij leveren badges geheel op maat

De voordelen van Badgedesign

Wij zijn niet de enige partij waar u terecht kunt voor uw naambadge Antwerpen. Maar wij zijn wel één van de enigen die zoveel voordelen te bieden heeft. Zo werken wij uitsluitend met aluminium van een hoogwaardige kwaliteit, hanteren we scherpe prijzen en is onze service naar onze klanten toe erg belangrijk. Wij zorgen goed voor onze klanten. Dus ook voor u!


Online uw eigen badge samenstellen

Naambadge Antwerpen voor bedrijven & particulieren

Onze naambadges zijn zowel voor particulieren als bedrijven en verenigingen erg interessant. Onze badges geven u, uw werknemers en/of klanten een professionele uitstraling en duidelijke herkenbaarheid. Ze zijn ideaal voor seminars, evenementen, vergaderingen en als bezoekersregistratie. Waarom wij ook voor particulieren een interessante partij zijn? Omdat onze badges al vanaf drie stuks te bestellen zijn. Dus geen grote bestellingen met torenhoge kosten.

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw naambadge Antwerpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul direct een bestelformulier in. Wij staan altijd voor u klaar!


Mogelijkheid voor aangetekende bezorging

Bestel uw naambadge!

Voor het eenvoudig bestellen van uw naambadge maakt u eerst een keuze op de website.