Professionele naambadges

Snel geleverd voor uw bedrijf, vereniging of als particulier

 

Wij bieden u de hoogste en beste kwaliteit badges voor een professionele uitstraling. Een echte aanwinst voor uw professionele presentatie of persoonlijke ontvangst.

 Het dragen van professionele en goed leesbare naambadges is erg belangrijk. Het is daarom een verstandige keuze om voor ons te kiezen! Wanneer u een mooie naambadge draagt, zorgt u voor een positieve uitstraling van uw bedrijf of instelling. Met uw bedrijfslogo en uw naam zichtbaar op de badge bent u goed herkenbaar voor de bezoekers van bijvoorbeeld een congres, beurs of seminar. Omdat (potentiële) klanten dan direct weten met wie ze te maken hebben.

De hoogste kwaliteit naambadges

Resultaat 5–6 van de 6 resultaten wordt getoond

Waarom
Badge Design?

 

Naambadges bestellen kan bij BadgeDesign heel snel en eenvoudig. Wij reageren snel en maken graag een digitaal voorbeeld voor u. Naar aanleiding hiervan kunt u uw badges waar nodig nog aanpassen. U levert alleen uw wensen, een logo, en de eventuele namen en functies van de dragers aan. Na uw akkoord op de proefdruk kan het proces worden gestart. Omdat BadgeDesign nauw contact houdt met haar klanten is er altijd een gewenst eindresultaat. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Naambadges met magneetsluiting

Al onze badges zijn voorzien van een magneetsluiting. Deze brengen dus geen schade toe aan uw kleding. Toch liever een speld? Ook dit is mogelijk.

Online uw badge op maat maken

Bepaal zelf de afmeting van uw naambadge. Lever ons uw logo & tekst en wij maken er samen met u wat moois van.

Spoed? Geen probleem!

Onze badges worden standaard binnen 4 werkdagen geleverd. Heeft u nog meer haast? Neem dan contact met ons op. Wij rekenen geen spoedkosten. Bekijk onze prijzen hier!

Goedkoop enkele stuks nabestellen

Nieuwe medewerkers? Geen probleem! U kunt bij ons één of enkele badges goedkoop en gemakkelijk nabestellen.

Naambadges,
uw draagbare visitekaartje!

Wij hebben voor u de oplossing! Onze badges zijn van aluminium en van zeer hoogwaardige kwaliteit, zij behouden hun kleur en vormvastheid. De badges zijn makkelijk schoon te houden en geven u en uw werknemers of klanten een goede zakelijke uitstraling en herkenbaarheid. Doordat onze naambadges met magneet worden bevestigd voorkomt beschadigingen in uw kleding. Daarnaast zijn de naambadges gemakkelijk af te nemen maar zitten deze toch stevig vast op uw kleding.

BadgeDesign B.V.
4.9
Gebaseerd op 40 beoordelingen
powered by Google
Robert WagenveldRobert Wagenveld
11:30 02 May 24
Goede prijs voor een mooie badge samen met snelle levering, wat wil je nog meer als je vlak voor een beurs erachter komt dat de badges die je eerder gebruikte verdwenen zijn.
Astrid LukassenAstrid Lukassen
14:54 20 Mar 24
Super tevreden met de nieuwe professionele badges voor onze medewerkers SIM zorg op maat!
Heel erg tevreden! Ze kunnen bij BadgeDesign heel erg snel schakelen en meedenken. Zeker aan te raden en het resultaat is prachtig!
Yasaman BitarafanYasaman Bitarafan
07:41 16 Jan 24
Als je op zoek bent naar naambordjes, dan is dit dé plek waar je moet zijn. In een tijd waarin we gewend zijn geraakt aan geautomatiseerde chatprogramma's voor service, was het verfrissend om in contact te komen met echte mensen die klaarstaan om je te helpen. Ik beveel het aan.
Mieke van de WeteringMieke van de Wetering
09:34 15 Jan 24
Fijn contact over het ontwerp en snel geleverd!
Florian van HartenFlorian van Harten
12:23 28 Sep 23
Voor ons bedrijf hebben wij een bestelling badges gedaan. er werd snel gereageerd, meegedacht over het ontwerp en snel geleverd. We zijn dan ook erg tevreden!
Mike van den BrinkMike van den Brink
20:38 30 Jul 23
Onverwachts hadden wij met spoed badges nodig voor een beurs. Na even gebeld te hebben met Youri gaf hij aan snel te kunnen schakelen. Wij ontvingen binnen 20 minuten een voorbeeld en gaven akkoord. De volgende dag ontvingen wij zoals gevraagd de badges van de bezorger.Bedankt voor de super snelle service en jullie hulp!
js_loader

Deze organisaties gingen u voor

BadgeDesign

Nijverheidsweg 8-06
3762 ER Soest

Ontworpen door Evida Design | 2024