Professionele naambadges

De hoogste kwaliteit naambadges, zoals u ze wilt hebben.

 

Onze naambadges zijn op verschillende manieren samen te stellen, zodat u altijd de naambadge krijgt die u graag wilt hebben. Wilt u een naambadge in een maat die er niet tussen staat? Dan kunnen we altijd samen kijken naar wat er mogelijk is!

Afmetingen van de naambadges

U kunt uw rechthoekige badges in elke afmeting naar keuze bestellen.
Neem gerust contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Meest bestelde maten:
75 x 30 mm (Rechthoekig, meest populair)
70 x 30 mm (Rechthoekig)
65 x 43 mm (ovaal)

Let op! Bovengenoemde maten zijn breedte x hoogte

Ontwerp uw eigen naambadge

Afwerking van de hoeken

Bij BadgeDesign zijn de hoeken van onze naambadges aan te passen aan uw wensen. Hieronder ziet u uit welke soorten afwerking van de hoeken u kunt kiezen.

Rechte hoek

1/4e Inch – Grote hoek

1/8e Inch – Kleine hoek

Materiaal van de naambadges

Onze naambadges worden gemaakt van hoogwaardig aluminium, zodat uw naam en logo super scherp op de naambadge komen. Het aluminium is kras- en slijtvast en de kleuren vervagen niet in de zon. Doordat de naambadges zijn voorzien van een magneetclip zijn deze makkelijk te plaatsen en te verwijderen van uw kleding. Zo beschadigd uw kleding niet en heeft u de professionele uitstraling die u verdient.

De naambadges van BadgeDesign zijn allemaal voorzien van een hoge kwaliteit magneetsluiting, door deze vorm van sluiting valt de naambadge niet van uw kleding af en beschadigd het uw kleding niet. Daarnaast is de badge gemakkelijk met uw vingers te verwijderen, ondank dat deze stevig bevestigd zit op uw kleding. Nooit meer gaatjes in uw kleding, en altijd een professionele uitstraling, met de naambadges van BadgeDesign.

Magneet sluiting

Professionele uitstraling

De naambadges van BadgeDesign zijn van een hoge kwaliteit, dit zien uw klanten ook. Een naambadge van BadgeDesign zorgt ervoor dat u of uw werknemers een professionele uitstraling hebben. Dit helpt bij de uitstraling van u of uw medewerkers op de beursvloer of op een congres. Maar ook tijdens werkzaamheden bent u verzekerd van een professionele uitstraling. Van beveiligingsbedrijf tot tandarts, altijd een professionele uitstraling met de naambadges van BadgeDesign.

BadgeDesign

Nijverheidsweg 8-06
3762 ER Soest

Ontworpen door Evida Design | 2024