Over ons

 

BadgeDesign is ontsprongen uit een onderneming voor sportprijzen. Via de vakbeurs voor sportprijzen kwamen wij rond 2009 in contact met opdruktechnieken voor metalen als aluminium. Na de demonstraties op de beurs waren we direct om, dit was een echte toevoeging aan ons mooie bedrijf. Door de jaren heen hebben we een heel divers klantenbestand opgebouwd waar we erg trots op zijn.

Door deze nieuwe techniek waren er nu veel meer mogelijkheden voor nieuwe producten, waaronder de productie van naambadges. Wij hadden gelijk door dat het resultaat een product was van goede kwaliteit en met een professionele uitstraling is.

De naambadges werden zo goed ontvangen door onze klanten dat we het graag wilden uitrollen naar een groter publiek. En zo werd BadgeDesign op 1 december 2012 een losstaand bedrijf.

In verband met onze leeftijd hebben we het bedrijf  BadgeDesign in juni 2023 overgedragen aan de enthousiaste en betrouwbare nieuwe eigenaren.

Wij wensen ze heel veel succes.

Bram en Marianne

BadgeDesign was al een aantal jaren een leverancier van ons andere bedrijf, een groothandel in bedrijfskleding. Wij waren erg te spreken over het product en boden deze vaak bij onze eigen klanten aan.

In 2023 belde Bram ons op of wij als trouwe klant geïnteresseerd waren om het bedrijf over te nemen. Hier hoefden wij niet lang over te denken. Als ondernemers in de bedrijfskleding konden we al onze bestaande relaties van naambadges voorzien. En tegelijk de BadgeDesign klanten van nieuwe bedrijfskleding. Kortom een fijn complementair product.

Wij hebben BadgeDesign sinds juni 2023 overgenomen en zijn zeer voortvarend van start gegaan. Mede door de loyale klantenkring die Bram en Marianne in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Wij zijn gelijk aan de slag gegaan met verschillende projecten. Eén van die projecten is deze vernieuwde website waar u nu rondkijkt.

We wensen Bram en Marianne nog veel geluk voor de toekomst!

Youri, Jeffrey en Elfin

BadgeDesign

Nijverheidsweg 8-06
3762 ER Soest

Ontworpen door Evida Design | 2024