Naambadges bestellen bij Badgedesign

(minimaal 5)
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Max 5mb per bestand - .eps .ai .svg .pdf .jpg .jpeg .png .tiff - zo hoog mogelijke resolutie
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
.docx & .xlsx toegestaan

Heeft u hulp nodig met bestellen of heeft u vragen?
Bel ons gerust op +31 6 54 76 08 95 of mail ons via info@badgedesign.nl.

Wij hebben graag contact met onze klanten en staan altijd voor u klaar.Altijd verzekerd
verzonden


Wij leveren naambadges
geheel op maat

Waarom uw naambadges bestellen bij Badgedesign

  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Naambadges van hoogwaardige materialen
  • Handige en sterke magneetsluitingen
  • Duurzaamheid staat bij ons centraal
  • Diverse afmetingen en afwerkingen mogelijk

Naambadges bestellen kan bij Badgedesign heel snel en eenvoudig. Wanneer u online ons bestelformulier invult, wordt er daarna zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om de details van uw bestelling te bespreken. Naar aanleiding hiervan kunt u uw badges waar nodig nog aanpassen. U kiest uw lettertype en geeft namen en eventueel functies aan ons door via een Excel of Word bestand. Na uw finale akkoord op de proefdruk kan het proces worden gestart. Omdat Badgedesign nauw contact houdt met haar klanten is er altijd een gewenst eindresultaat. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.De voordelen van onze naambadges bestellen

Het dragen van professionele en goed leesbare naambadges is erg belangrijk. Daarom is het verstandig dat u voor Badgedesign kiest. Wanneer u een mooie naambadge draagt, zorgt u voor een positieve uitstraling van uw bedrijf of instelling. Zeker als u gebruik maakt van fullcolour badges en een logo bent u goed herkenbaar voor de bezoekers van bijvoorbeeld een congres, beurs of seminar. Omdat (potentiële) klanten dan direct weten met wie ze te maken hebben.

Dus wat let u nog om onze naambadges te bestellen? Vul direct het online bestelformulier in of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze professionele medewerkers staan graag voor u klaar met een persoonlijk advies.