Badges bestellen


  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Badges van hoogwaardige materialen
  • Handige en sterke magneetsluitingen
  • Duurzaamheid staat bij ons centraal
  • Diverse afmetingen en afwerkingen mogelijk

Badges bestellen kan bij Badgedesign heel eenvoudig. Wanneer u online ons bestelformulier invult, kunt u kiezen uit diverse afmetingen en afwerkingen. Plaatst u uw bestelling, dan krijgt u eerst digitaal een aantal proefdrukken toegestuurd. Naar aanleiding hiervan kunt u uw badges waar nodig nog aanpassen. Gaat u akkoord? Dan kunt u de badges bestellen. U kiest uw favoriete lettertype en geeft namen en eventueel functies aan ons door via een Excel of Word bestand. Na uw finale akkoord op de proefdruk kan het proces worden gestart.

 

Badges bestellen

Badges bestellen

Bestel uw naambadge!

Voor het eenvoudig bestellen van uw naambadge maakt u eerst een keuze op de website.

Badges gedrukt met de speciale sublimatie techniek

Voor het maken van onze badges gebruiken we een speciale sublimatie techniek. Tijdens deze techniek worden hittegevoelige inkten verandert in gasvormige toestand. Ze gaan dus als het ware de verbinding aan met het materiaal van de badge. Hierdoor bevindt het beeld zich niet aan de oppervlakte, maar maakt het deel uit van het oppervlak. Deze techniek biedt een heleboel voordelen. Zo zijn de badges haarscherp, ontzettende duurzaam en krasbestendig. Ervaar het zelf door uw badges te bestellen.


Online uw eigen badge samenstellen

De voordelen van onze badges bestellen

Het dragen van professionele en goed leesbare badges is erg belangrijk. Wanneer u een mooie badge draagt, zorgt u voor een positieve uitstraling van uw bedrijf of instelling. En zeker als u gebruik maakt van fullcolour badges en een logo bent u goed herkenbaar voor de bezoekers van bijvoorbeeld een congres, beurs of seminar. Zo weten (potentiële) klanten met wie ze te maken hebben.

Dus wat let u nog om onze badges te bestellen? Vul direct het online bestelformulier in of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze professionele medewerkers staan graag voor u klaar met een persoonlijk advies.


Mogelijkheid voor aangetekende bezorging

Bestel uw naambadge!

Voor het eenvoudig bestellen van uw naambadge maakt u eerst een keuze op de website.