Naambadge Amsterdam - Almere voor de dienstverlenende sector


Naambadge Amsterdam – Almere

  • Geproduceerd met de speciale, unieke sublimatie techniek
  • Verkrijgbaar in diverse standaard afmetingen (maatwerk ook mogelijk)
  • Verschillende afwerkingen
  • Gratis een aantal digitale proefdrukken
  • Hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs

Wanneer u ervoor kiest om uw naambadge Amsterdam – naambadge Almere te bestellen bij Badgedesign, kiest u onder andere voor bovenstaande voordelen. Onze speciale sublimatie techniek vraagt om wat uitleg. Gedurende het sublimatie proces maken we gebruik van hittegevoelige inkten die een verbinding aangaan met een speciaal hiervoor gecoat oppervlak. Datgene wat op de naambadge staat bevindt zich dus niet aan de oppervlakte, maar maakt deel uit van het oppervlak. Hierdoor zijn de naambadges die wij produceren haarscherp, ontzettend duurzaam, kleurvast én krasbestendig. Ervaar het zelf en plaats uw bestelling vandaag nog online.

Naambadge Alkmaar

Naambadge Amsterdam – Almere


aluminium-naambadge

aluminium-naambadge

Bestel uw naambadge!

Voor het eenvoudig bestellen van uw naambadge maakt u eerst een keuze op de website.


Wij leveren badges geheel op maat

Naambadge Amsterdam – Almere gemaakt van aluminium met magneetsluiting

Wanneer u kiest voor een naambadge Amsterdam of een naambadge Almere van Badgedesign, krijgt u altijd een naambadge gemaakt van aluminium. Dit doen we omdat aluminium een metaal is dat niet krimpt, niet vervormt, niet scheurt, niet roest en niet rot. Daarnaast is het aluminium dat wij gebruiken kras- en slijtvast en vervagen kleuren niet in de zon. Ook worden al onze naambadges standaard voorzien van een handige magneetsluiting. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw kleding niet beschadigd.


Online uw eigen badge samenstellen

Bestel uw naambadges eenvoudig online

Wilt u uw naambadge Amsterdam of naambadge Almere bij ons bestellen? Maak dan gebruik van ons online bestelformulier. Wanneer u dit bestelformulier invult, kunt u kiezen uit diverse afmetingen en afwerkingen. Plaatst u uw bestelling, dan krijgt u eerst digitaal een aantal proefdrukken toegestuurd. Naar aanleiding daarvan kunt u uw naambadges waar nodig nog aanpassen.

Gaat u akkoord? Plaats dan uw bestelling. U kiest uw favoriete lettertype en geeft namen en eventueel functies aan ons door via een Excel of Word bestand. Na uw finale akkoord op de proefdruk kan het proces worden gestart.


Mogelijkheid voor aangetekende bezorging

Bestel uw naambadge!

Voor het eenvoudig bestellen van uw naambadge maakt u eerst een keuze op de website.